The Secret: Law of Attraction

[Momentan indisponibil]

Secretul ne dezvăluie cea mai puternică lege din Univers, Legea Atracţiei. Cunoaşterea acestei legi a ghidat ca un fir nevăzut vieţile şi învăţăturile tuturor profeţilor, prorocilor, proverbelor şi zicătorilor din istoria întregii lumi, precum şi vieţile tuturor oamenilor de seamă. Tot ceea ce au înfăptuit ei sau au realizat a fost în deplin acord cu această lege, cea mai puternică dintre toate.
Fără nicio excepţie, fiecare fiinţă umană are abilitatea de a transforma orice slăbiciune sau suferinţă în forţă, putere, pace deplină, sănătate şi abundenţă.
Rhonda Byrne a descoperit Secretul atunci când a găsit o carte, veche de 100 de ani, din care adevărul i-a făcut cu ochiul. S-a întors în timp, cu secole în urmă, luând urma şi aducând la lumină un adevăr comun, care stă la baza celor mai puternice filozofii, învăţături şi religii din lume.
Ceea ce a descoperit Rhonda a fost transpus în filmul Secretul, vizionat de milioane de oameni din lumea întreagă. Secretul a fost realizat şi sub formă de carte audio, dar şi sub formă de carte tipărită, în tiraje ce însumează peste şase milioane de exemplare vândute în întreaga lume în doar un an de zile.
Secretul expică în modul ce mai simplu legea care guvernează toate vieţile şi oferă informaţii despre cum să ne creăm – intenţionat şi fără efort – o viaţă plină de bucurie. Acesta este Secretul tuturor lucrurilor – Secretul fericirii nelimitate, iubirii, sănătăţii şi prosperităţii.
Acesta este marele Secret al vieţii!

Update 01/12/2017 – actualizare link video

Leave a Reply