Apa, un organism viu

Masaru Emoto (N. 22 iulie 1943) este un autor si antreprenor japonez, cunoscut pentru declaratiile sale privind influenta constiinei umane asupra structurii moleculare a apei. Ipoteza lui Emoto a evoluat de-a lungul timpului ca urmare a cercetarilor sale. Initial Emoto considera ca apa capteaza rezonanta energiei care este indreptata spre ea. Apa poluata poate fi restabilita prin rugaciune si sentimente pozitive. El demonstreaza ca, daca spre apa este directionata energie pozitiva aceasta apa face cristale frumoase, uniforme si complexe, si opus in cazul in care este directionata energie negativa acristalele sunt sparte, neuniforme, alterate, patate.

In 1994 mi-a venit ideea de a studia la microscop apa inghetata. Folosind acesta metoda eram convins ca voi vedea cristale asemanatoare cu cristalele de zapada.
Dupa doua luni de studiu si de erori, aceasta idee a dat roade. Cristale frumoase stralucitoare hexagonale au fost create din lumea invizibilă.

La inceput, am observat energic cristale de apa de la robinet, apa raului, si apa de lac. Din apa de la robinet nu am reusit sa obtinem cristale frumoase. Nu am reusit sa obtinem cristale frumoase nici din rauri sau lacuri situate in apropierea marilor orase.Cu toate acestea, de la apa din rauri si lacuri, unde apa se pastrează nepoluata, am putut observa cristale frumoase, fiecare avand propria unicitate.

Studiul a fost facut prin expunerea apei la: cuvinte, imagini, muzica si rugaciuni.

In toate aceste situatii am folosit apa distilata destinata spitalelor produsa de aceeasi companie. Aceasta apa este distilata de doua ori asadar o putem considera pura.

Rezultatul a fost ca am observat mereu cristale frumoase dupa ce apei i-au fost adresate cuvinte frumoase, muzica buna, si rugaciuni. Pe de alta parte, am observat cristale desfigurate in situatia opusa. Mai mult decat atat, nu am observat cristale identice.

Masaru Emoto

Leave a Reply