Despre

Despre acest Blog

Acest blog este unul personal fără nici o legătură cu vreo organizaţie sau grupare şi tratează ceea ce eu consider că este important! Nu oblig pe nimeni să-l citească, nu îl promovez agresiv şi raportat la cele de mai sus pretind o anumită decenţă în gîndirea celor ce comentează. Cu cît mai puţini şi de calitate cu atît mai bine!

Conţine articole pe care le-am considerat interesante insotite de pareri personale. Sau…articole personale insoțite de părerile voastre.

Pentru mine reprezintă un jurnal de călătorie prin viaţă şi notez în el cînd am timp şi chef.

Numele oficial :  SUB LUPA MEA

Despre mine

Sînt un om care trăiește în România, care este îndrăgostit de România și care îmbrățișează arta și aplicațiile ei. Am diverse preocupări și mi-aș fi dorit ca ziua să fie mai lungă. 24 de ore sînt puține… Obișnuiesc să scriu cu î din i pentru că explicația domnului Pruteanu mi s-a părut de bun simț. Chestiunea a fost mai apoi explicată și de Vice, așa că dacă interesează pe cineva, să citească. Îmi place să particip la fenomenul muzicii live, să fotografiez, să filmez, să citesc (deși o fac rar în ultimul timp), am curiozități multiple. Am investit foarte mult în pasiunile mele pentru pasiunile mele dar întotdeauna prea mult a fost puțin pentru că nu am cîștigat niciodată la loto. 🙂

Obișnuiesc să îmi întrețin lista de dorințe, nu pentru a primi cadouri ci pentru a nu uita niciodată ce îmi doresc în funcție de pasiunile pe care le am.