Termeni și condiții

Va multumim ca vizitati site-ul “Sub Lupa Mea”. Daca continuati sa navigati si sa utilizati acest site, sunteti de acord sa va insusiti si sa respectati urmatorii termeni si conditii de utilizare, care împreună cu politica de confidentialitate si politica privind cookie-urile guverneaza relatia dintre “Sub Lupa Mea” si dvs. în legătură cu acest site web. Daca nu sunteti de acord cu nici o parte a acestor termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site.
Termenii “Sub Lupa Mea”, sau “eu” se referă la proprietarul site-ului (Mircea Tătuc). Termenul “dvs.” sau “dumneavoastra” se refera la privitorul site-ului.

Sunteti de acord ca nu veti folosi site-ul web in scopuri ilegale si ca veti respecta toate legile si reglementarile aplicabile.

Sunteti de acord sa nu utilizați site-ul intr-un mod care ar putea afecta performanța, ar duce la deteriorarea sau manipularea continutului sau a informatiilor disponibile pe site sau reducerea funcționalității globale a site-ului Web.

Sunteti de acord sa nu compromiteti securitatea site-ului sau sa încercati sa obtineți acces la zone securizate sau sa incercati sa accesati orice informații sensibile despre care credeti ca ar exista pe site-ul web sau pe serverul pe care este găzduit.

Utilizarea oricaror informații sau materiale de pe acest site este în totalitate pe propriul dvs. risc, pentru care nu vom fi responsabili. Este responsabilitatea dvs. sa va asigurati ca toate produsele, serviciile sau informatiile disponibile prin intermediul acestui site îndeplinesc cerințele dvs. specifice.
Reproducerea, distribuirea în orice metodă, online sau offline, este strict interzisă. Materialele de pe site, imaginile, logo-urile, textul si alte astfel de informații sunt proprietatea ”Sub Lupa Mea” (daca nu se specifică altfel) sau a proprietarilor care au acordat dreptul de folosire. Toate marcile comerciale reproduse pe acest site, care nu sunt proprietatea sau nu sunt licentiate operatorului, sunt recunoscute pe site.

​DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Desi mă străduiesc să fiu cît se poate de exact în informațiile prezentate pe site și să încerc să-l păstrez actualizat la zi, există posibilitatea, în unele cazuri, ca unele dintre informațiile pe care le găsiți pe site-ul web sa fie usor depasite. Îmi rezerv dreptul de a modifica sau corecta informația pe care o găsiți pe site in orice moment fără notificare prealabilă.

CONTACT

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare sau aveți întrebări legate de termenii și condițiile acestui site, vă rog sa îmi scrieți.

Îmi rezerv dreptul de a face modificări ale acestui document fără notificări prealabile.

Ultima actualizare: 22-04-2018