Experimentul “Codex Alimentarius” continuă…

Scriam despre asta acum doi ani iar acum ne-am apropiat dramatic de ceva ce consideram SF

Pe pachetele de pâine Titan scrie deja cã pâinea este fabricatã conform Codex Alimentarius. România va experimenta pe populatie produsul cancerigen INITIUM. Experimentul “Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de… UE sã înceapã implementarea “Codexului”, alãturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). “Codex Alimentarius”este un pachet de norme dupã care se vor alimenta populatiile tãrilor semnatare. Acesta porneste de la principiul cã Terra nu mai poate hrãni pe toatã lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificialã, din produse chimice, cea modificatã genetic etc.

Nu a trecut o lunã si România este prima tarã din lume care va folosi în agriculturã un compus chimic pe bazã de initium, un ingredient activ din noua clasã a substantelor chimice impuse de “Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germanã BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune cã “beneficiile pe care le-ar aduce aceastã substantã sunt legate în primul rând de combaterea dãunãtorilor, dar, totodatã ea micsoreazã si durata în care se obtine recolta.” Dupã ce acest produs va fi experimentat în România, urmeazã sã fie omologatã utilizarea lui si în Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada
si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetãtorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu pânã la 65% rata riscului de cancerde colon, substantã care intrã rapid în combinatii chimice, devenind rezidualã în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singurã datã se eliminã în aproape un an.
Or, dacã acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum INITIUM ajutã la cresterea rapidã a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mãrirea tumorilor maligne.

Aveți mare grijă ce mîncați!

referinţe

Romania, prima tara din lume care a omologat fungicidul Initium, produs considerat cancerigen

Romania was the first country worldwide to authorize Initium

Nutricide – Criminalizing Natural Health, Vitamins, and Herb

Leave a Reply