Simulatoare de fotografie

Jucărioare online pentru copiii mari. Vă place ideea? Vă place fotografia?. Pentru că dacă vă place și ideea și fotografia o să aveți ce mișca pe sarticolul ăsta.

Este vorba despre 10 simulatoare care vă ajută să vă îmbunătățiți calitățile de fotograf, frecînd la butoane aparate virtuale online, cu posibilitatea de a examina modul în care v-ați jucat. Ideea e mișto. Mie mi-a plăcut maxim și spre rușinea mea nici nu am știut de existența unor astfel de jucărioare pînă astăzi.

Așadar, ca să fiu la obiect, o să enumăr aici ustensilele / site-urile respective, lăsîndu-vă să le testați (dacă nu cumva știați deja despre ele) așa cum am făcut-o și eu vreo oră 🙂

În final găsiți și link-ul către site-ul unde am găsit chestiile astea și care este mai detaliat, cu cîte o scurtă descriere pentru fiecare.

PLAY de la Canon;

EXPOSURE SIMULATOR de la Andersen Images;

PHOTOGRAPHY MAPPED – site de sine stătător;

CAMERASIM – site de sine stătător;

SIMCAM de la PhotonHead (ăsta între timp a încetat să mai funcționeze; poate s-o revergora între timp 🙂 )

DOF SIMULATOR – site de sine stătător;

BE THE CAMERA – site de sine stătător;

NIKKOR LENS SIMULATOR – de la Nikon

CAMERA SIMULATOR – de la Canon Labs (nu mai merge online, dar s-au înjghebat cu o aplicație, pe care o găsiți aici)

MAGIC HOUR – de la (și cu) HTC Vive (ochelarii ăia 3D) / am pus-o pentru că era în articol dar mie personal mi se pare o mizerie; dar tot ce e posibil să nu-i fi prins eu șpilu, neavînd o pereche de ochelari Vive…

Așadar, articolul original este semnat de Moshe Gluck

Featured Photo by Balázs Benjamin from Pexels

Leave a Reply