Fashion Days – mult zgomot pentru aproape nimic

Așa, să scriu astăzi despre Fashion Days. Trompeta fashion-ului românesc.

Nu știu dacă mă înșel sau nu dar pare-mi-se că face parte din același grup cu Emag-ul. Oricum nu mă interesează și nici nu contează. Istoria comică pe care o să vi-o relatez este tipica poveste a celor care se întind mai mult decât le e plapuma.

Am vrut să îmi cumpăr o pereche de chestii de la Napapirji pentru că mi-au plăcut. Am comandat ca omu’ pe aplicația mobilă și am așteptat. De pe 06 pînă pe 11 cînd am primit un SMS cum că tot pe 11 se va livra coletul. Problema era că nu eram în localitate. Am dat și eu un SMS la numărul specificat în mesaj sugerînd o predare pe 12. Din acel moment s-a rupt filmu’. Firma de curierat a fost Funcurier (alți ”băieți”) Nu am mai primit nici un mesaj, nici un colet, nada, nothing…. Pe 13, zic hai să intru (pe fashion days) să văd ce se întîmplă cu comanda. Greșit! Pe 13 era ziua lu’ Fashion Days, iar de ziua lor, nu le merge site-ul decît să anunțe faptul că au oferte multe (de ziua lor) Zic, ok, să intru pe aplicația mobilă dar și aici aceeași poveste. Le-am urat viață lungă în gînd și am zis, hai să sun. Ce vorbești…am ajuns la Call Center… Call Center-ele sînt viața mea. Sînt extraordinar de interesat să sun la niște oameni care vorbesc în numele altor oameni și de cele mai multe ori, o problemă care se poate comunica în maxim 3-4 minute are un timp de așteptare între 20 și 50 minute. Toate firmele care au genul ăsta de de servicii ar trebui etichetate drept ”ghenă”. Este nesimțire să te dai rotund că ai asistență telefonică, cînd tu de fapt ești rupt în cur și angajezi / închiriezi servicii dimensionate incorect. Mai bine taci și încerci să îți faci treaba în liniște. Bineînțeles că am clacat după vreo 20 de minute de stat pe fir cu repetarea unor oferte care nu mă interesau cică să nu mă plictisesc. M-am gîndit totuși la o măsură alternativă, cum ar fi să trimit un mesaj pentru a le explica situația. Și l-am trimis.

Să recapitulez:

 

  • informat firmă de curierat; – DA – fără succes
  • încercare de accesare a site-ului pentru detalii despre comandă – DA – fără succes
  • încercare de accesare a aplicației mobile pentru detalii despre comandă – DA – fără succes
  • sunat la număr de contact pentru detalii despre comandă – DA – fără succes
  • dat e-mail pentru detalii despre comandă – DA – fără succes

După 3 zile de la această cascadorie vă puteți da cu părerea despre ce este Fashion Days. Nu aș fi scris acest articol. Aș fi trecut un review pe pagina lor de FB. Dar nici măcar asta (rubrică de review) nu au….

Later edit:

Pentru că dialogul a continuat pe e-mail relativ hazliu, l-am pus aici să rîdem împreună.

FD – 28/12/2017 // 16:12

Buna ziua,

Dorim sa ne cerem scuze pentru intarzierea cu care raspundem solicitarii dumneavoastra.

Din verificarile efectuate s-a constatat ca firma de curierat a returnat coletul catre noi.

Ne cerem scuze pentru discomfortul creat.

O zi buna!


MT – 28/12/2017 // 17:18

Bună ziua, am înțeles. Nu am înțeles însă dacă se va relua livrarea comenzii sau s-a anulat din cauza că firma de curierat a returnat coletul către dumneavoastră.

O zi bună,


FD – 28/12/2017 // 17:34

Livrarea nu va fi reluata. A fost returnata catre noi pe motiv ca nu ati putut fi contactat.


MT – 28/12/2017 // 22:15

A și dumneavoastră după ce ați citit mesajul meu considerați că este vorba de un motiv adevărat??! Sînt dezamăgit de modul acesta senin de abordare al unui client care și-a rupt din timpul propriu pentru a vă semnala o problemă. Nu e nimic.
Nu voi mai folosi nici serviciile dumneavoastră și nici ale firmei de curierat. Între timp o să mă asigur că fac din asta un subiect de discuție cu toți cunoscuții tentați să cumpere de la dumneavoastră.

O zi bună.


FD – 29/12/2017 // 08:37

Buna ziua,

Ne cerem scuze pentru discomfortul creat, daca doriti in continuare produsul va putem plasa o comanda.
Acesta se afla la un pret mai redus decat cel din comanda initiala.

Va rugam sa reveniti cu un reply.

O zi buna!


MT – 29/12/2017 // 14:47

Vă rog, plasați comanda.


FD – 29/12/2017 // 15:01

Buna ziua,

Am verifiat stocul si mai avem disponibila doar masura 41.

Cand v-am precizat ca putem sa plasam din nou comanda aparea si numarul 42, pe care l-ati comandata initial.

Ne cerem scuze pentru discomfortul creat .

Va vom tine la curent cu disponibilitatea produsului.

O zi buna!


Și de-aici am abandonat acest ”dă-mi-o mie, na-ți-o ție”

Am comandat același articol duminică pe 07/12/2018 de la epantofi.ro și am primit coletul pe 11/12/2018 fără nici o complicație.

So…

Leave a Reply