Minilogs – colecția de linkuri

Multe platforme, ”te lasă„ să-ți făurești playlist-uri așa cum îți dorești. Fie că sînt pline de clipuri video sau audio, ți le croiești după bunul tău plac. Mai e nevoie să menționez de pildă, YouTube? Sau Soundcloud?

Ei bine, Minilogs, este o aplicație lansată de un start-up parizian cu același nume. Iar motto-ul lor: ”Transformă-ți linkurile-n playlist-uri” se mulează perfect pe aplicația lansată.

După ce ți-ai creat cont sau te-ai logat prin Facebook, ai posibilitatea să-ți creezi playlist-uri după bunul plac.

Șmecheria, stă în faptul că un playlist poate conține mai multe tipuri de conținut, cum ar fi: un document pdf online, o hartă de la Google, o piesă audio sau video, etc. Nomal că nu poți da ”Play” de-a valma la fișiere care nu au legătură unele cu altele, poți în schimb creea seturi de link-uri care au legătură între ele.

Una dintre cele mai utile și răspândite funcții, este aceea de a creea playlist-uri cu clipuri audio sau audio – video, ale căror link-uri sînt disponibile pe platforme precum: SoundCloud, YouTube, Vimeo, etc. La apăsarea butonului ”Play” fișierele vor fi redate în ordine.

Pentru a înlesni procesul de adăugare de link-uri, compania a realizat chiar o extensie Chrome, integrabilă în browser-ul cu același nume.

Deși la început de drum, faptul că aplicația s-a extins și pe teritoriul aplicațiilor mobile reprezintă un semn că promite mult.

Leave a Reply