Tăiere de panglică la finalizarea unor WC-uri

Un primar, niște WC-uri sau hai să spunem niște grupuri sanitare ca să mai diluăm puțin penibilul situației și o panglică ce e musai să fie tăiată.

Așadar, un primar a tăiat panglica după ce s-au finalizat niște grupuri sanitare.

Așa cum spunea un prieten, ”Nu eram sigur dacă știrea nu este cumva de pe Times New Roman” și eu am intrat pe google ca să mă conving că nu cumva am de-a face cu vreo dumă sau vreun fake news că tot e la modă și tot amărășteanu’ omu’ își dă cu părerea pe subiect.

Nu! Nu e dumă! Omu’ a punctat la capitolul comunicare. Se vede că se cochetează cu PR-ul. Adică să vadă toată lumea că se face treabă. Nu contează că este rușine să te piși în curtea școlii în anul 2018 pentru că grupurile sanitare fac obiectul investițiilor sofisticate. A’ și stați, e vorba doar despre toaleta fetelor că pentru băieți mai durează. Se mai taie o panglică că na’ aia e altă încăpere, altă lucrare.

Extinzînd la extrem și eu aș supune atenției procuraturii atîrnarea tricolorului pe niște uși de WC-uri legat de “fapta săvârşită în public prin care se exprimă dispreţ pentru însemnele României”. Cică se pedepseşte cu închisoare de la 1 an la 3 ani. Mă rog, nu contează. Pe mine ”mă mișcă” penibilul situației.

Îmi este milă de oamenii care nu l-au ales pe acest primar. ”Mare noroc” cu așa oameni la primărie….

 

 

Leave a Reply